PVC lajsne za laminat 10456

PVC lajsne za laminat 10456

       

PVC LAJSNE 10456 u raznim dekorima drveta, bojama i nijansama su idealne za opšivanje laminata, parketa, itisona, keramike i svih drugih vrsta podova. Velika prednost ovih lajsni je u izuzetno jednostavnoj montaži.                             

Možete ih jednostavno zalepiti na zid ili skinuti poklopac sa prednje strane i kroz lajsnu uvrtiti vijak u zid ili ukucati ekser. Potom vratiti poklopac na lajsnu koji će prekriti šarafe ili eksere. Čak iako Vam se dogodi da se ekser iskrivi prilikom kucanja, poklopac ga pokriva i sve izgleda idealno. Jednostavno rečeno ne postoji način na koji se ove lajsne ne mogu pričvrstiti na zid.

Sledeća prednost je u tome što i sa gornje i dolnje strane lajsne postoji elastični završetak koji prianja na pod i zid ina taj način zaptiva sppoj između poda i zida. Dobra osobina ove lajsne je što postoje unutrašnji i spoljašnji uglovi završeci i nastavci u istovetnim dekorima, koji višestruko olakšavaju ugradnju i osiguravaju da svi spojevi na lajsnama izgledaju savršeno.            

I najvažnije ispod ovih lajsni možete sakriti kablove i to prilikom ugradnje ili čak i naknadno. Naknadno postavljane kablova u vu lajsnu je vrlo jednostavno. Skinete poklopac sa lajsne, stavite ili izvadite kabl i potom lajsnu opet zatvorite poklopcom. Ovo je vrlo interesantno ako menjate raspored u prostoriji pa morate pomerati telefon, kompjuter, zvučnike, TV... Ili ako dodajete neki novi uređaj koji zahteva postavljanje kablova.

 

Dezeni:

                           

   8628 cherry       0041 mahogany     0074 pearl grey      0040 walnut         0107 grey

 

                                              

     0101 white          4295 pine          3131 olive-tree     8520 walnut        8636 beech gold

 

             

  8602 oak             8695 wenge        0018 pine

Cena: 
110 RSD
/m